☆松みどり 純米吟醸 秋上がり☆
9月4日発売予定!
長かった梅雨も明けて、暑い日が続いておりますが・・・
秋のお酒のご案内です😊
冬に搾ったお酒を瓶詰・火入れを行い、低温で6ヵ月熟成させました。
穏やかな香りとまろやかな味わい、純米らしい米の旨味や甘味が感じられる逸品です。
9月3日までに各酒販店様にお届け予定です。
ぜひよろしくお願いいたします!
ーーーーーーーーーー
原料米 長野県産「美山錦」
精米歩合 55%
酵母 協会9号
仕込み水 丹沢山系の伏流水
アルコール分 17.0~18.0
日本酒度 +2~+3
ーーーーーーーーーー
☆Matsumidori Junmai Ginjo akiagari☆
Scheduled to be released on September 4!
The long rainy season is over and hot days continue…
Information on autumn sake 😊
Bottled and fired sake squeezed in winter, aged at low temperature for 6 months.
It is a gem that has a mild fragrance and a mellow taste, and the taste and sweetness of pure rice.
It will be delivered to each liquor store by September 3.
Thank you!