『 S.tokyo 2020』4月末に発売予定

『純米吟醸 S.tokyo 2020』は4月末ごろ発売予定です!

1909年(111年前)に発見された幻の清酒酵母を使用した日本酒です。

上品な甘みと、爽やかさがあり、なめらかな口あたりの日本酒です。

ぜひ、お近くの酒販店様にお問い合わせください!

お近くの酒販店様にお取り扱いがない場合は、中沢酒造へご連絡ください。

 

 

 

“Junmai Ginjo S.tokyo 2020” will be released around the end of April!

It is a sake made using phantom sake yeast discovered in 1909 (111 years ago).

It is a refined sweetness and refreshing sake with a smooth mouthfeel.

Please contact your local liquor store!

If your local liquor store does not have one, please contact Nakazawa Shuzo.

2020-03-06T19:07:56+09:00 2020年3月6日|イベント|