亮の酒造りもスタートです☆ Ryo’s sake brewing is also starting

☆ 亮の酒造りもスタートです☆

天然の河津桜から発見した花酵母で醸す「亮」の酒造りが始まりました🌸

11代目が大学4年の時発見した河津桜酵母。
自分が見つけた酵母を使い、米も神奈川県産にこだわり、自分の名前からお酒の名前を決めました。

「この酒と共に、二人三脚で成長していきたい」
9年前、「亮」ブランドを立ち上げた11代目は、そう志したそうです。

ついに、9年目の「亮」が始動です

米、水、酵母すべての原料を神奈川県産にこだわる、「ALL神奈川」のお酒です。

原料米違いで、2月と4月に発売予定です!

11代目の顔つきも、いつも以上に真剣です!
さあ、眠れない日が始まりますよー!

🍶🍶🍶

☆ Ryo’s sake brewing is also starting ☆

Sake brewing of “Ryo” brewed with flower yeast discovered from natural Kawazu cherry blossoms has started🌸

Kawazu cherry yeast discovered when the 11th generation was a 4th year university of agriculture.

Using the yeast he found, the rice was made in Kanagawa Prefecture, and he decided the name of the sake from him name.

“I want to grow up together with this sake too.”

The 11th generation, who launched the “Ryo” brand nine years ago, seems to have decided to do so.

“Ryo” in the 9th year is starting 

“ALL Kanagawa” is a sake made from Kanagawa Prefecture that uses all the ingredients of rice, water and yeast.

Due to different raw material rice, it will be released in February and April!

The eleventh face is also more serious than usual!

Now, the day you can’t sleep begins!

  

2020-04-16T10:27:27+09:00 2019年12月1日|酒造り|