【発売】亮ver.若水 河津桜酵母仕込み☆Ryo ver.wakamizu

☆亮ver.若水 河津桜酵母仕込み☆

大変お待たせいたしました!
河津桜からとれた天然の花酵母で醸した日本酒「亮ver.若水」が発売です🌸

今回のこちらは、神奈川県産の「若水(わかみず)」という米を使用しています。

神奈川県産の米、若水
神奈川県産の水、丹沢山の伏流水
神奈川県産の酵母、天然の河津桜酵母

「亮」というブランドは、すべての素材が神奈川県産

神奈川県にこだわったお酒です!

4月には神奈川県産の別のお米を使った「亮ver.キヌヒカリ」の発売を予定しております🌸

蔵がある松田町では、「まつだ桜まつり」を開催中!
河津桜がもう4分咲きぐらいです

☆ Ryo ver.wakamizu ☆

Sorry to keep you waiting!
Ryo ver. wakamizu“, the sake brewed with natural flower yeast from Kawazu Sakura, is now on sale.

This sake, we use rice called “Wakamizu” from Kanagawa Prefecture.

Rice from Kanagawa Prefecture, Wakasui
Water from Kanagawa Prefecture, underground water from Mt.Tanzawa
Yeast from Kanagawa Prefecture, natural Kawazu sakura yeast

In the brand “Ryo”, all materials are from Kanagawa Prefecture.

It is sake that sticks to Kanagawa Prefecture!

In April, we plan to launch “Ryo ver. Kinuhikari” .
This sake is using another rice Kinuhikari from Kanagawa Prefecture.

Matsuda-cho, where the storehouse is located, is holding the Matsuda Sakura Festival!
Kawazu Sakura is already blooming for about 4 minutes.

 

2020-02-13T15:19:22+09:00 2020年2月8日|ブログ|