松みどり 純米吟醸 ひやおろし☆Matsumidori Junmai Ginjo HIYAOROSHI

☆松みどり 純米吟醸 ひやおろし☆

10日1日発売予定!

ずいぶんと涼しくなり、肌寒いきせつになってきました。
秋のお酒、第二弾のご案内です😊

春先に搾ったお酒を瓶詰・火入れを行い、低温で7ヵ月熟成させました。
フルーティーな華やかな香りと、米の甘味・旨味のバランスが特徴です。

ひやおろしの華やかな味わいは、食前酒としてもお楽しみいただけます。
マスカットや柿など フルーツを使ったお料理にもおススメです。

10月1日までに各酒販店様にお届け予定です。
ぜひよろしくお願いいたします!

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原料米: 岡山産「雄町」
精米歩合: 50%
酵母: 協会9号  
仕込み水: 丹沢山系の伏流水 
アルコール分: 16度以上17度未満
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☆ Matsu Midori Junmai Ginjo HIYAOROSHI☆

Scheduled to be released on the 10th and 1st!

It’s getting cooler and chillier.
Information on the second edition of autumn sake 😊

The sake squeezed in early spring was bottled and burned, and aged at low temperature for 7 months.
It features a fruity and gorgeous aroma and a balance of sweetness and umami of rice.

The gorgeous taste of HIYAOROSHI can also be enjoyed as an apéritif.
It is also recommended for dishes using fruits such as muscat and persimmon.

It will be delivered to each liquor store by October 1st.

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Raw rice: “Omachi” from Okayama
Rice polishing rate: 50%
Yeast: Association No. 9
Prepared water: Underground water from the Tanzawa Mountains
Alcohol content: 16 degrees or more and less than 17 degrees
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2020-10-01T15:57:16+09:00 2020年10月1日|お知らせ|