酵母S.tokyo発見者の血縁の方!☆A related person who discovered Yeast S.tokyo came!!

☆酵母S.tokyo発見者の血縁の方!!!☆

先日、とあるご夫婦が中沢酒造にお越しくださいました。
「酵母S.tokyoを発見した中沢亮治の血縁の者ですが・・・」

ええー!!!!
わざわざお越しいただきありがとうございます!

111年前、世界で2番目に清酒酵母Saccharomyces tokyo NAKAZAWAを発見した中沢亮治農学博士の血縁の方がお越しくださいました。

中沢亮治博士が発見した清酒酵母は、きちんと受け継がれ、中沢酒造11代目の手により、初めて日本酒になりました。

このご縁に感謝いたします。

☆ A related person who discovered Yeast S.tokyo came! !! !! ☆

The other day, the couple visited Nakazawa shuzo.
“I am a relative of Ryoji Nakazawa who discovered the yeast S.tokyo …”

OMG! !! !! !!
Thank you!

111 years ago, Saccharomyces tokyo NAKAZAWA, the second sake yeast in the world, was discovered.
The discoverer was Dr. Ryoji Nakazawa, whose relative came to Nakazawa shuzo.

The sake yeast discovered by Dr. Ryoji Nakazawa has been passed down.
Nakazawa shuzo made the first sake useing the sake yeast be produced.

Thank you for this connection.

 
2020-04-23T15:08:05+09:00 2020年4月23日|お知らせ, 本日のお客様|